Start nieuwbouw woonboerderij buitengebied Nijkerk

Start nieuwbouw woonboerderij buitengebied Nijkerk

– PROJECT IN UITVOERING –

Begin 2019 zijn de voorbereidingen van dit mooie project van start gegaan: De complete nieuwbouw van een vrijstaande woonboerderij in het buitengebied van Nijkerk. Dit gehele project wordt uitgevoerd door Bouwbedrijf M. Mulder en Bouw- en renovatiebedrijf S. Westeneng.

Voordat het project van start is gegaan zijn er meerdere afspraken geweest met de architect, calculator en klant om alle (technische) details door te nemen. Ook tijdens de uitvoering van het project vindt er structureel overleg plaats met bovengenoemde, hierdoor wordt er nauwkeurig gewerkt. Ook eventuele wijzigingen tijdens het bouwen vinden altijd in nauw overleg met de klant plaats.

Reeds uitgevoerde werkzaamheden:

  • Gedeeltelijke onderkeldering van de woning. Hiervoor is bronbemaling toegepast en drainage voor schoon grondwater. Overige gedeelte van de woning is uitgevoerd in een strokenfundering. Beide zijn middels overkluizingsbalken gekoppeld.
  • Begane grondvloer – Nadat alle voorbereidingen qua aansluitingen en loodgieterswerk gedaan waren is de vloer gestort.
  • Kozijnen zijn geplaatst
  • Binnenwanden begane grond zijn opgetrokken
  • Metselwerk is gestart

 

 

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
Bouwbedrijf M. Mulder staat u graag te woord! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.